Tuesday, 25 December 2012

Loreal Total Repair 5 Repairing Shampoo

Assalamualaikum 

Bercakap tentang shampoo, selalunya korang guna shampoo apa eyh? Pernah tak sometimes shampoo yang korang  pakai tak sesuai dengan kulit kepala. Actually tak kesah lah shampoo apa yang korang pakai, asalkan shampoo tu bila dipakai lembut kat rambut. Itu maknanya shampoo tu sesuai la untuk kepala korang. Kalo ikut Ika, rambut ni lebih lembut bila pakai shampoo L’Oréal Paris Total Repair 5Serius lah memang lembut gila rambut ni, terasa macam buat treatment kat salon pulak. Pendek kata, memang berbaloi lah. Harga pun tak mahal, means boleh tahan la,affordable :)

                                     
                                    
Yang ini shampoo. Harga untuk botol kecik murah je, RM 11.90.

Yang ini pula conditioner. Kalo lepas shampoo pakai ni gerenti rambut lembut bak sutera.
Then, ni Deep Repairing Mask.  Boleh digunakan seminggu sekali. Harga pula RM 27.90. Kalo ade split end kat rambut memang sesuai la. Kalo korang pakai mask ni memang rambut korang lembut, licin dan sihat & ika mampu bli dalam sachet je ^^ 


(sebab budjet lari huhu :P)

Yang ini pulak pakai pada waktu malam je. Pakai waktu malam pastu bawak je tido. Pagi besok baru basuh.Harga boleh tahan la RM36.90. 

What's cool about L’Oréal Paris Total Repair 5?

Adore her hair *_*

It targets the 5 Major Problems of Asian hair:
1.BREAKAGE
2.DRYNESS
3.DULLNESS
4.COARSENESS
5.SPLIT END


2 comments:

Nik Khazami Nik Aziz said...

saya guna Dove. So far ok je. nak guna produk lain tapi takut tak sesuai. hehhe..

Anyways, jemput singgah ke blog saya dan minta click G+1 utk entry ni..
http://nikkhazami.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

have a nice day.. :B

:: Ika :: said...

hehe ye ke
ika dlu gne sunsilk,pantene sume xssuai ngn rambut ika
n now i'm falling in love with loreal :)

Post a Comment

time kaseh kawan-kawan ika yang baek hati =D

Semua di atas Hak Milik Cik Ika =)