Friday, 11 January 2013

Sabun susu beras mutiara 3 in 1 Thailand (Super Whitening Soap)

Assalamualaikum

Sabun susu beras mutiara 3 in 1 Thailand, Super Whitening Soap atau sabun pemutih ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah/ badan lebih dari sabun susu beras biasa.



100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih.

Sabun Beras Mutiara 3 in 1 ini berbeza dengan sabun beras Thailand biasa, karana sabun ini memiliki ukuran yang lebih besar dan lebih berat, dan ianya dapat memutihkan kulit lebih cepat dan lebih maksimum.

Sabun beras susu 3 in 1 merupakan pengembangan formula dari sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara, khasiat 2 kali ganda whitening, 2 kali ganda melembabkan, sehingga hasil tampak lebih cepat.

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.
Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar.
Serbuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan China hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami.

Fungsi :
Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti:

♥ Bahagian ketiak.
Bahagian siku & lutut.
♥ Bahagian tengkuk & celah paha.

Kelebihan sabun beras susu :

♥ Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi.
♥ tiada mengandung bahan kimia.
♥ produk ORIGINAL dari thailand.
♥ membersihkan dan mencerahkan kulit.
♥ menghilangkan bintik-bintik hitam.
♥ menghaluskan kulit.
♥ membuat kulit lembab dan berseri2.
♥ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan lebih kenyal.
menghilangkan bekas jerawat dan juga pertumbuhan jerawat.
Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah.
Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam.
Sangat selesa untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif.
Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh.
turut dapat menghilangkan BB alias dan juga menghilangkan Bau Badan yang tidak disenangi.
  
Cara Pemakaian :

Gunakan seperti biasa ketika mandi.
Biarkan selama 3 minit.
Bilas hingga bersih.

Made in Thailand
Netto : 960gr/PaCK

1 ketul RM5 S/M
1 ketul RM7 S/S
(tidak termasuk pos)
PM ME 2 ORDER @For any enquiry..
Email : ikasma9107@yahoo.com
Tel : 0123870439 (ika)



7 comments:

Ismalia Ismail said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miftahul Jannah said...

Assalam . Produk ni halal x sis ?

:: Ika :: said...

waalaikumsalam halal dear sebab 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia :)

Farah Hanim said...

effect bleh nmpk brpa hri kak ?

:: Ika :: said...

3 hari dah boleh nmpk, better amek sedozen(12 buku) RM35 je FREE POS ;)
mmg best sms ye 0123870439

Nur Afiqah said...

kak saye baru je cuba pakai sabun susu beras ni ,dalam 2 minggu camtu, yang positivenye , jerawat yang naik kat pipi saya dah tak terase lagi cuma bekas tmpt jerawat je yang masih blum hilang lagi... dr minggu pertama sy pakai setiap kali lepas cuci muka dgn sabun susu beras tu muka saya akan rase tegang dan pedih skrg pun masih lagi...jugak mengelupas... minggu pertama saya pakai mengelupas kat kwsn hidung skrg kt kwsn pipi ke bawah pulak... * panjang lah pulak , sorry but sy just terfikir samada sy patut stop pakai atau teruskan?? * terimakasih sudi bace comment sy yg panjang lebar ni ^^,

:: Ika :: said...

hehe sekarang akak pun tak pakai lagi:)
akak pakai Radiancez Skin Care lagi selamat & lembut utk kulit.100% semulajadi..
nanti add akak di fb : ika asma :)

Post a Comment

time kaseh kawan-kawan ika yang baek hati =D

Semua di atas Hak Milik Cik Ika =)