Wednesday, 29 January 2014

Rahsia Badan Kurus & Kulit Cerah dengan GlowShape Ice1. Glowshape mengandungi L-Glutathione
- Glowshape melakukan DETOX seluruh kulit badan di mana ia boleh memecahkan warna pigmen gelap/tompok2 hitam di atas kulit supaya ianya lebih sekata kapada warna asal kulit.
- Berperanan membekalkan nutrisi kepada kulit bagi menghalus, mencerah, juga menyerikan kulit dengan formula pemutihan dan pelembapan serta merta.
2. Glowshape berpelindungan UV SPF25
- Memelihara dan melindungi kulit dari sinar terik matahari dengan perlindungan SPF25. Ia membantu mengatasi masalah kulit kering, kusam, gelap dan tona tidak sekata. Dengan SPF25 ia membantu mengurangi tanda2 penuaan awal pada kulit seperti pigmentasi, tompok2 gelap dan kedutan halus.
3. Glowshape diformulasi dengan Pure Stem Cell
- Sel stem epal berkesan dalam menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit.
- Agen antipenuaan yang sangat berkesan dan membantu meremajakan semula kulit anda dari hari ke hari. Ia membantu memperbaiki dan memperbaharui sel, mengurangi kedutan halus, melembabkan lapisan kulit, menghilangkan parut, memulihkan kulit dari kesan pengelupasan, meratakan tona kulit, menghilangkan bekas jerawat, menganjal serta mencerahkan kulit.
4. Glowshape mengandungi Pure Marine Collagen
- Protein yang menghubung dan menyokong pertumbuhan dan kekuatan tisu kulit. Selain membantu proses pembakaran lemak dan melangsingkan badan, dalam masa yang sama juga ia turut memperbaiki tekstur kulit agar lebih tegang/anjal, lembut, halus/licin serta mengurangkan kedutan kulit agar kulit tampil lebih muda dan berseri.
5. Glowshape memiliki ekstrak haruman antarabangsa dari France
- Aroma nya yang sungguh segar dan lembut mewangikan seluruh badan, menenang dan mendamaikan setiap pemakainya walau pun ketika tidur. Menyapu losyen Glowshape tidak memerlukan anda menyembur minyak wangi lain lagi sepanjang hari!
Produk GlowShape ini boleh digunakan oleh semua orang. Tak kiralah lelaki atau perempuan, tua atau muda. Jadi, jangan pulak segan nak cuba, okay?
Apa kata mulakan langkah positif anda dengan menggunakan produk ini. Insyaallah, kita hanya berusaha dan merancang tapi semuanya ditentukan oleh Tuhan.
Jika anda ingin mendapatkan Produk GlowShape sekarang ika dah jadi agen berdaftar bagi negeri Melaka . Produk ini juga popular di negara Singapura, Brunei dan Indonesia. Dengarnya, produk ini dah jadi fenomena di Malaysia dan tak hairan yang memperkatakan tentang kehebatan produk ini. Setiap hari, semakin ramai yang guna GlowShape. Dikatakan 90% wanita Asia telah menggunakannya.
Harga satu botol GlowShape 100ml ialah RM70 (w/m) / RM75 (e/m) 
text/whatsapps ika 0123870439 :)

No comments:

Post a Comment

time kaseh kawan-kawan ika yang baek hati =D

Semua di atas Hak Milik Cik Ika =)