Saturday, 31 March 2012

Earth Hour 2012

Salam
hari ni dah 31 hb kn??
Ingat tak pe aktiviti kita pada ari ni
hehe
mesti tak ingat ni?
malam ni secara besar-besaran ade 'Earth Hour 2012'

Nak tau lebih lanjut pasal EARTH HOUR 2012  >Klik sini<

Malam ni jom sama2 kita matikan lampu tepat jam 8.30 malam hingga 9.30 malam.  
Untuk pengetahuan semua Earth hour ni bukanlah semata-mata memadamkan lampu selama 1 jam je tapi ia melambangkan komitmen kita utk selamatkan bumi kite ni ^^

>>Jom sertai, dah tak payah duk fikir lama2 ye hehe
Let's save our EARTH!


3 comments:

nik rosmawati said...

ok.jom sama2 join kempen ni ;0

:: Ika :: said...

jom ^^

delarocha said...

tahniah sebab join earth hour :-0


ps: boleh tolong saya 'like' sesuatu?

Post a Comment

time kaseh kawan-kawan ika yang baek hati =D

Semua di atas Hak Milik Cik Ika =)