Wednesday, 4 April 2012

Cantik & Jimat dengan tudung 4 segi ^^

Hello & Assalamualaikum
kali ni Ika nak bgtau sikit kt korang especially ladies
yang mane suka bergaya tp dalam masa yang same nak jimat
leyh tukarkan style tudung 4 segi kepada selendang
pernah tengOk tak selendang macam ni??


Shawl Shasmeen Sakura
Cantik kn?
Ika pun berkenan huhu
tp korang survey tak harga dye?
Ika survey & agak terkejut sebab harganye dalam lingkungan RM90-RM100

So, utk ladies2 dluar sane yg bergelar student Ika nak tunjuk salah stu fesyen dengan hanya menggunakan 'Tudung Joget' je leyh nmpak elegen + cantik je
hehe
lbh krg sme kn ?
sambil tu kite leyh berjimat^^
P/s : Nantikan tutOrial akan datang =)
bagi sesiapa yang berminat utk beli tudung jOget yang penuh ngan kilauan2 ni leyh bg feedback kt Ika ^^
tq darl ;)

9 comments:

kai said...

alalalalala comel ny kamo wat muke mcm tu...

eikynsilent said...

cool :D

shiema sufian said...

lawaaaa (:

aleeya natasha said...

tudung joget pon dh nampak cantek... tak payah beli yang mahal2... hehee :)

:: Ika :: said...

tau xpe kan aleeya ^^ hehe tq u all ika biase2 je ^^

✿ pink velvet ✿ said...

wahh~ cemane tu?

:: Ika :: said...

hehe tu cik pink velvet kna tggu tau tutOrial nye^^

nurmujahidah said...

wah,, cantik,, sangat amat,,, hehe,, nak tumpang promote ga muja kat sini,, jangan segan2 join k :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

:: Ika :: said...

hehe tq muja ^^

Post a Comment

time kaseh kawan-kawan ika yang baek hati =D

Semua di atas Hak Milik Cik Ika =)